O SALONU - O NAMA

U samom centru Sesveta

Doživite oazu opuštanja ...

Gdje ćete svakako pronaći svoj mir za dušu i tijelo !!!

INDUVIDUALNI i OSOBNI PRISTUP SVAKOM KLIJENTU
Osiguravamo Vam osobni kontakt s majstorom kozmetičarom za konzultacije, individualno vođenje kroz dogovoreni program te izbor kozmetičara po želji

VRHUNSKI TIM KOZMETIČARA I FIZIOTERAPEUTA
Dugogodišnje iskustvo - 20 godina rada,edukacija u kozmetici ... Timom vrhunskih specijalista u struci kozmetike i suvremenom opremom osiguravamo najkraći put do problematike i preporuke za daljnje praćenje Vašeg zdravlja i estetske ljepote kože lica-tijela,noktiju i stopala

SVE NA JEDNOM MJESTU
Mislimo na Vaše vrijeme - obavite tretmane u najkraćem dogovorenom roku, na jednom mjestu, bez čekanja
Cilj salona pružati kvalitetnu uslugu te steći povjerenje svakog klijenta.
U ponudi imamo velik spektar usluga kako kozmetičkih tako i medicinskih pristup profesionalnim,kvalitetnim,provjerenim preparatima i aparatima,a u samom prostoru možete doživjeti oazu opuštanja.
Salon ljepote i Wellnes centar Tanja diči se svojom kvalitetom, posebnošču, originalnošču i dugogodišnjim iskustvom, a da pritom zadovoljava potrebe svakog klijenta.

Sudjelujemo na mnogobrojnim događanjima i manifestacijama pa tako i u izboru za Kraljicu Hrvatske, Top model Hrvatske, humanitarnim akcijama djece sa posebnim potrebama,raznovrsnim sajmovima obrtništva i poduzetništva, sajmovima ljepote i vjenčanja.

U ponudi našeg i Vašeg wellnessa imamo POKLON BONOVE, odličan poklon koji možete pokloniti dragoj osobi, supružnicima, prijateljima ili poslovnim partnerima za bilo koju prigodu kao što je rođendan, imendan, djevojačka večer, vjenčanje, godišnjica, krizma, maturalna večer, Valentinovo, Božić..

Cjelokupnu ponudu možete vidjeti na web stranici isto tako i na Facebooku Salon ljepote i wellness centar Tanja
mail: info@salon-tanja.com
tel: 01/ 2045 500
mob: 099/2045 500
fax: 01/7772 500


Vaš salon ljepote & wellness centar Tanja