...

AROMA TERAPIJA TIJELA

Uz pomoć masaže etričnim uljima i termo deke izbacite barem dio toksina iz svog organizma i svoju kožu učinite sviježijom, mekom i podatnom. Preporuka je raditi detoksidaciju nekoliko puta godišnje, a posebno prije i jednom u tijeku anticelulitnih programa.
Detoksidaciju počinjemo laganom i opuštajućom masažom cijelog tijela mješavinom eteričnih ulja koja stimuliraju znojenje, čime se čisti koža i započinje proces smanjivanja tjelesne težine.
Slijedi opuštajuće ležanje u termo deci 20 do 30 min za vrijeme kojeg bi se trebali dobro oznojiti.
Slijedi masaža uljima koja vraćaju elastičnost koži, a proces izmjene tvari se i dalje odvija.
Prije tretmana dobro je napraviti peeling cijelog tijela.
Ne preporuča se trudnicama, dojiljama, osobama sa visokim krvnim tlakom i sa bolestima srca i bubrega.

...

BODY WRAPING TOPLI I HLADNI

Naš brz način življenja, loše prehrambene navike, loš metabolizam, nedostatak aktivnog kretanja uzrokuju puno problema na problematičnim mjestima kao što su bokovi, trbuh, stražnjica i noge. Loša cirkulacija i limfotok, loša probava pomažu nam u povećavanju naslaga masnih stanica, te zadržavanje vode u tkivu.
Body wraping specijalna terapija učinkovita je upravo za ta mjesta.
Sa kombinacijom masaže, aromaterapije i specijalnih produkata uspostavljamo ponovnu ravnotežu tkiva. Pri dosljednoj upotrebi rezultat je vidljiv na tjelesnom obliku, masne stanice se reduciraju a koža je nježnija. žene se osjećaju lakše, odmornije i vitkije.
1. Folija
2. Aplikacija Body wraping gela na ugrožena podru?ja
3. Aplikacija Body wraping specijalnog ulja na noge, trbuh i bedra
4. Masaža tog područja 30 minuta
5. Masaža stopala i oblog

...

AROMAWICKEL AROMATIČNA TERAPIJA

Aromawickel otklanja probleme:
čvrstog celulita i problematične zone
zastoj limfa, hematoma i sklonosti oteklinama
prekomjerene težine i masnoće
sa venama i kapilarama
zahtjevne i narančine kože
Aromawickel djeluje:
kratkotrajna promjena unutrašnje temperature tijela
tijelo od 70-80% dnevno potroši kalorija za održavanje svoje tehničke ravnoteže. Sa Aromawickel metodom stvara se na površini visoka dok se istodobno smanjuje unutrašnja tjelesna temperatura.
Tijelo se aktivira i tako na prirodan način započinje izimati hranjive sastojke iz svojih dijelova tijela, kako bi opet uspostavilo svoju prirodnu tehničku ravnotežu.
Metoda se bazira na hladno-toplom efektu
Specijalni wickel losioni sadrže eterična ulja kao što su:
eukaliptus, paprena metvica, mentol i ružmarin- koji stvaraju prvo efekt hladnoće, a nakon 10 minuta
počinje draženje kože što prouzrokuje intenzivni osjećaj vrućine. Nakon 20-30 minuta tijelo je prokrvljeno i hiperaktivno.
Organizam počinje izjednjačavati unutrašnju hladnoću s tim i razgrađuje masnoće, šečer i kolesterol, tako da na problematičnim zonama nastaje: četverostruko sagorijevanje hranjivih tvari- vrijednosti.

...

MONTICELLI MUD

Monticelli spa mud svojom kombinacijom esencijalnih ulja i monticelli termalne vode izvrstan je kod mršavljenja. Potiće metabolizam stanica, mikrocirkolaciju, smanjuje edem, detoksifikacija, drenaža te efikasno uklanja nakupine lipida u potkožnom tkivu.
U tretmanu se koristi prvobitno peeling tijela zatim monticelli spa mud maska, a preporuča se specijalna tehnika anticelulitne masaže

...

AROME ALGE

Snažan program za čistu i jasnu kožu. Kombinacija algi i aroma-terapije. Aktivira stanični metabolizam,poboljšava detoksikaciju, sprečava vezivanje vode u tkivu i osjećaj težine u nogama, koža postaje vidljivo ljepša i glatka.
Djelovanje:
potiće procese detoksifikacije i čišćenja kože, vidljivo smanjuje nakupljenu vlagu i teške noge, aktivira mikrocirkulaciju i metabolizam kože, opušta i vitalizira kožu tijela
Rezultat: svježa, jednolika i čvrsta koža.
Proizvodi:
solni peeling, aroma alge (preparat za omatanje tijela), ulje za oblikovanje, termo folija, preparat za njegu tijela

...

FITNESS WRAP

Trenutno djelujuće oblikovanje tijela.
Zamatanje tijela u čvrste zavoje to je značenje američkog izraza "Fitness Wrapping" i upravo ćete to iskusiti.
Dok se opuštate u ugodnoj atmosferi wrapping radi za vas. Premazani gelom od algi koji stimulira metalizam i umotani u zavoje natopljene u morsko blato vaše tijelo prolaz kroz jedinstveno čišćenje tkiva i detoksifikaciju.
Mjerljivi rezultat tretmana: silueta tijela izgleda vitkija i linije čvršće.

...

KONZULTACIJE MJERENJE INDEXA MASE